Névtelenek búcsúja

Búcsút veszünk a névtelenül kommentező szélsőjobboldali kamaszoktól

A Partizaninfo néhány hónapja tette lehetővé (ember)kísérlet képpen, hogy a Partizaninfo hírújság, illetve néhány másik oldal egyes cikkeihez az olvasók hozzászólhassanak. Az ilyen szólásszabadságnak vannak előnyei és hátrányai is. Előnye az, hogy bárki elmondhatja véleményét, kritikáját az adott cikkel, vagy a benne foglaltakkal kapcsolatban, hátránya viszont ugyanez. Megfigyelhető volt, hogy néhány beszűkült tudatállapotú szélsőjjobbos reggeltől estig a Partizaninfón lógott és egymás után írta a hülyébbnél hülyébb hozzászólásokat, sőt, legutóbb egy csokor horogkeresztet is kaptunk az egyik ráérő egyáltalán nem szélsőséges hazafitól…
Bár, úgy vagyunk vele, hogy inkább ide irogassanak, mint az utcán dobálózzanak, most mégis változtatunk a hozzászólás lehetőségén. Mivel egyes olvasóink alkalmatlanok a szocializációra, nem sajátították el a társas viselkedés alap magatartásformáit, ezért most nehezítünk egy kicsit.
G-mailos bejelentkezés után lehet csak hozzászólni a cikkekhez. Természetesen ismerve a sok bátor hazafit, ez már kevésbé lesz csábító az ingyenes fröcsögésre, azért reménykedünk benne, hogy még így is fog akadni néhány ráérő lelki sérült, aki molotov-koktél gyártás helyett inkább álregisztrációkat készít és kitiltásáig megmutatja nekünk, mitől is döglik a légy.
A normális konstruktív hangvételű hozzászólásokat, kritikákat, véleményeket továbbra is szívesen várjuk.
Igen, kevesebb lesz a hozzászólás. És? A kevesebb néha több!