Dezinformáljuk Budaházyékat!


Felhívjuk minden, a szélsőjobboldali csőcselék hazug és gyűlölködő, nemzetet mérgező akcióitól megcsömörlött magyar állampolgárt és közigazgatási dolgozót, rendőrt, ügyészt, Apeh dolgozót, hogy dezinformálja Budaházyék besúgószolgálatát!
Mint ismert, a két hatalomra törő szélsőséges, besúgók információit várja erre a célra létrehozott e-mail-en és egy honlapon a „hazaárulóknak” titulált közigazgatási dolgozókról, akiket ígéretük szerint maguk büntetnek meg a saját módszereikkel.
Mivel az ilyen személyes adatok közzétételével járó önkényes önbíráskodás, veszélyt jelent a gyenge lábakon álló társadalmi békére:
Kérünk minden igaz magyar antifasisztát, hogy minél több ál-bejelentő levelet küldjön a bosszúkra éhes bűnözők által várva-várt spion-honlapra, spion-mailre és kitalált bejelentések tömkelegével dezinformálja a bűnözőket védő szélsőjobboldali bűnözőket!
Az álbesúgás végén, lehetőleg egy emelt tarifadíjas telefonszámot adjunk meg, mint (nem kötelező) elérhetőséget!
Az dezinformáló ál-besúgásokat a Budaházyék által létrehozott razzia@hunnia.org, valamint a www.hunnia.org címeken tehetik meg!
Rajta!
Ne csak a különböző Internetes fórumokon mutassuk meg mekkora antifasiszták vagyunk! Itt a lehetőség a tettek mezejére lépni és legalább egy ilyen egyáltalán nem tiltott, és nem veszélyes mozzanattal gátolni a szélsőjobboldali puccsisták újabb társadalmat mérgező akcióját.
Minél több kitalált és utánajárás nélkül ellenőrizhetetlen információval bombázzuk meg az önbíráskodásra készülő, hatásvadász terroristavezéreket!
Amennyiben pedig tényleg valós korrupciós ügy jut a tudomására, haladéktalanul tegye meg (akár névtelenül) a feljelentését valamelyik Nyomozó Ügyészség, azaz a hatáskörrel bíró nyomozóhatóság felé, amelynek kötelessége lesz az ügyben vizsgálatot indítani!
Ne adjunk lehetőséget arra, hogy néhány szabadlábon védekező torzult értékrendű szélsőséges őrült, spionhálózatot építve az igazságszolgáltatást önhatalmúlag kézbe véve, egyéni bosszúkkal rontsa tovább az amúgy is ingatag társadalmi békét!