Fotókat várunk!


Csőcselék-albumunkba várjuk a fotókat minden szélsőjobboldali rendbontóról

Frissítve!
Kérünk minden -élhető Magyarországra vágyó- honfitársunkat, hogy amennyiben ismét polgárháborús hangulat alakulna ki -márpedig a szélsőséges bűnözői csoportokat, illetve a befutott információkat ismerve ez egy párszor még be fog következni 2008 tavaszán is-, kérjük minden olvasónkat, hogy minél több fotót, videót készítsen az erőszakos cselekményekben résztvevő huligánokról, hogy azokat közzétehessük és közösen folytathassuk a hazánkat élhetetlenné tenni törekvő bűnözők beazonosítását és kézre kerítését. Figyeljék a média által közölt hírekben a filmeken, fotókon bemutatandó arcokat is és a felismert bűnözőkről értesítsék a hatóságokat, vagy a Partizaninfot! Felhívjuk a figyelmet a "Békevágyók kiskátéja" című felhívásunkra is!
Ne adjuk át Budapestet és országunkat a randalírozó, gyújtogató csőcseléknek! Bízzunk a magyar rendőrség szervezettségében, a Toroczkaiék bűnbandáinak köszönhetően mára harcedzett magyar rendőrök elhivatottságában és amíg a rendőrség uralja a helyzetet, ne avatkozzunk bele a cselekményekbe!
Ezúton felhívunk minden, a szélsőjobbos rendezvények biztosításában, illetve a kialakuló összecsapásokban résztvevő magyar rendőrt, hogy amennyiben erőszakos szélsőjobboldali randalírozókat sikerül elfogniuk, az elfogottak nevét, fényképét várjuk közzététel céljából. Láthatjuk, hogy az igazságszolgáltatás nem jelent visszatartó erőt az erőszakos szélsőjobboldali bűnözőknek. Egyedül a nyilvánosság fékezheti meg őket.
Amennyiben rendőröket szándékosan fényképezgető személyt észlelnek, ne feledjék az illetőt visszafényképezni (ezt semmi jogszabály nem tiltja.- a szerk.), igazoltatni és amennyiben a rendőrről készített fotó bárhol megjelenik jogtalanul, úgy a csőcseléket ábrázoló fotókat, címünkre beküldeni! Mutassuk meg a világnak a kendővel eltakart arcú neonáci hőzöngők valódi arcát!

Nem a szélsőjobboldalé a világ!