Paradigmaváltás


A legagresszívebb fasiszták adatainak nyíltan kezelésére szólít a Partizaninfo

Bár a szélsőjobboldalt erősítő rémhírterjesztők már régóta azzal támadják a Partizaninfo-t, hogy az személyes adatokat tesz közzé, kijelenthetjük: -az adatokkal visszaélő kuruc.info szerkesztők kivételével- a lajstromba vett szélsőséges bűnözők elérhetőségét nem tette közzé a Partizaninfonak még a Kurucwanted aloldala sem, a Partizaninfo pedig még a személyiségi jogokat sértő képmások közzétételét is igyekszik elkerülni. A szélsőségeseket bemutató Kurucwanted oldalak bejegyzéseinek linkelése pedig mint tudjuk épp úgy nem törvénytelen, mint adott esetben a Kuruc.info nevű virtuális szemétdomb linkjének közzététele.
Mivel a szélsőjobboldali csőcselékhorda erőszakossága olyan méreteket öltött, az elveinkhez való ragaszkodás háttérbe kényszerül. Mint láthattuk, a csőcseléknek nem okoz gondot presszókat, jegyirodákat, magánházakat, autókat felgyújtani, kifosztani, a rendőrségre rátámadni, csontokat törni, rendőröket megtámadni, emlékműveket meggyalázni, magánembereket telefonon és személyesen zaklatni, személyes adatok tömkelegeit közzétenni, és nyíltan ezzel fenyegetőzni, valamint ezen törvénytelenségek mögé bújva erőszakot, terrort gyakorolni. A Szentkoronaradio nevű fiatal bűnözők által működtetett Internetes oldalt feljelentő személy házát szintén molotov-koktél támadás érte a tárgyalás másnapján. Vajon a Szentkoronaradio főszerkesztője, Magvas Adrián lakcíme meddig maradhat titokban ezek után?
A hazánkban randalírozó csőcselék tagjainak felfedése során egyre inkább körvonalazódik, hogy az aktív cselekményeket végrehajtók általában egy szűk körhöz tartoznak, akik egyazon emberként hajtják végre a különböző cselekményeket itt is, ott is. Ennek ellenére mégis a többség, a lakosság 99,9 %-a tart ettől a hőzöngő kisebbségtől és nem fordítva. Hogy ez ne így legyen, tennünk kell. Egy ideig bíztunk a rendőrségben, az ügyészségben, a bíróságokban, azaz abban a gépezetben, amit úgy neveznek: igazságszolgáltatás. Mára azonban be kell látnunk, hogy az igazságszolgáltatás nem működik, vagy ha igen, olyan mértékben lassú, hogy alkalmatlan arra, hogy a hatalmas lendülettel felfelé kapaszkodó szélsőjobboldalt megállítsa.
Fentiek miatt a Partizaninfo arra bíztat minden olvasót, hogy a felfedett szélsőségesek adatait, elérhetőségét ismerje meg és küldje el a Kurucwanted tagjainak a szerk.partizaninfo@gmail.com címre. Az adatok minden esetben ellenőrzésen esnek át. A kialakult erőszakhullám miatt, az erőszakos cselekményeket elkövető, valamint az azokra nyíltan buzdító szélsőjobboldali bűnözők elérhetőségének kurucwanted oldalakon történő közzétételét a Partizaninfo ezentúl támogatni fogja.